Barking heads

Ahojky :)

Musím se s Váma dneska podělit a zkušenost se značkou Barking heads - v češtině štěkající hlavy, což napovídá čeho se značka Barking heads zabývá.
Superprémiové krmivo pro pejsky i kočičky.

 Pro Chelsie chci vždycky jen to nejlepší, proto když jsem se s Barking heads domluvila na spolupráci, měla jsem velkou radost.  -
 Po předchozí velice příjemné komunikaci, nám domů přišel balíček dle vlastního výberu a to tedy 2kg pytlík granulí s příchutí kachny, 4x 300g kapsičky - 2x  losos, jehně a hovězí. Pro mě navíc jako překvápko deníček, batůžek, omalovánky, pastelky, propisky a informační knížka, kde se vlastně dočtete veškeré informace, složení atd..
Barking heads jsou testovány veterináři ve Velké Británii s cílem krmit naše psí miláčky vyváženou, zdravou stravou :).

Když jsem vybírala jaké granule vyzkoušíme, bezobilné granule s kachnou (56%) byly jasnou volbou. Chelz po krmení touto kvalitní stravou skvěle prospívála. Nádherná srst, nelínala tak jak je to běžné. Musím konstatovat, že nikdy neměla tak výstavní bobky jako po krmivu od Barking heads.

Takže za mě samá pozitiva, ocenila bych více druhů velikostí granulí. Takový 8kg pytel, který nám vyjde akorát na měsíc v kombinaci s kapsičkami bych uvítala.

Ohledně kapsiček, nemůžu říct nic negativního. Cena 50kc za 300g kapsu plnou kvality, bylinek.. maximální spokojenost. Chelz vždy jen nadšeně čekala, takže chuťově musí být skvělé.
Uspořádali jsme i společnou soutěž, která měla velký úspěch a doufám, že krmit kvalitně se dostane do podvědomí více a více majitelů psů a koček.

Já s krmením od barking heads budu pokračovat i nadále, protože i přes dražší cenu granulí, Chelz prospívala ve všech směrech lépe než kdykoliv předtím.
Madam důležitá

My ještě jednou moc děkujeme za možnost vyzkoušet tohle super krmivo a přejeme mnoho úspěchů a spokojených zákazníků. Packu na to 🐶🐾

Mrkněte na stránky http://barkingheads.net/ a vyzloušejte granule, kapsičky , nebo jejich novinky - pamlsky 😍🐾

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Oleje z Tahiti

Nutcase - aneb, když se kluci spojí a vymyslí něco super !